08-540 636 42

Kapitel

För att göra en regional samverkan lättare har vi skapat ett antal ”Kapitel”.

The Scones

i Skåne
Scones är ett av våra Kapitel, dvs en grupp som träffas ett par gånger per år som ett komplement till gemensamma aktiviteter i sällskapet.
Sedan 2008 ses vi Malmö i sann anglofil anda och har hjärtligt roligt åt den värld som Wodehouse har skapat. Man behöver inte kunna allt om honom för att uppskatta våra möten. Det räcker med ett stänk av humor och en aning nyfikenhet. Gillar du England så är du en av oss.
Som medlem i vårt sällskap är du mycket välkommen! Vi samverkar gärna lokalt med andra anglofila sällskap.

Scones Adress

Lennart WeidenholmThe Scones
Lugna Gatan 45
211 59 Malmö
mobil. 0736-74 68 31
tel. 0431-746 83
.

     

The Goats

i Västra Götaland/Bohuslän
Vårt upptagningsområde är ungefär Västra Götaland och Bohuslän och i vårt kapitel ses vi minst två gånger per år; första helgen i mars och första helgen i september.
På vintern ses vi inomhus i lämplig miljö och på sommaren försöker vi göra en utflykt.

Vi har som ambition att ha tät kontakt med andra kapitel och hålla styrelsen informerad om vad som händer på västkusten.

Vi arbetar i lättsam Wodehouseanda för att få vara tillsammans i trevligt sällskap och fördjupa vår Plommonkunskap på ett roligt och värdefullt sätt.

Goats Adress

Jenny Gustafsson
Stavhopparegatan 4a
416 59 Göteborg
tel. 0704-19 90 75
.

”The East Enders och the Oaks”

”Vi vill gärna uppmuntra fler kapitel!
Stefan Nilsson har gjort ett och annat försök med ett kapitel för östkusten, the East Enders! Hör gärna av dig till Ordföranden, så kopplar han dig vidare till Stefan Nilsson i Linköping!
Samma sak gäller för the Oaks, dvs ett kapitel för Stockholm-Mälardalen! The Oaks har träffats någon gång på the English Bookshop i Stockholm och har alla möjligheter att locka till intressanta träffar där eller på annat ställe! Hör av dig till Ordföranden, så kopplar han ihop dig med Björn Bergström i Västerås!”